bronx'un gerçek yüzü...

13 replies · 6,996 views

bronx'un gerçek yüzü...
bronx'un gerçek yüzü...
ahahaha 😃
bronx'un gerçek yüzü...
yaw ben zati bazı eski elemanlardan kıllandıydım (ulan ne salaam, kendimi de zan altında bırakıyorum aahhahahaha)
bronx'un gerçek yüzü...
ahahahahah
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
bronx'un gerçek yüzü...
🙂 .. Ben de bir seferinde Kızılay'da bir eleman görmüştüm tshirt'ünün arkasında bronx yazıyordu. Gidip soracaktım az daha sen Bronx'tan mısın diye. Sonradan farkettim durumu her yerde bronx isimli bir marka-mekan var(imiş).
Bronx'a nazaran belki klişe ama "Zombie Boys" çok daha karizmatik bir isim. Hele ki C64 introlarına çok yakışıyor.
bronx'un gerçek yüzü...
@tesla: Gel de logo grafikerlerine sor hangi ismi daha çok seviyorsunuz diye 🙂 gerçi belli de olmaz. Bronx'un "X" harfi de zaman zaman uyuz ediyor grafikerleri. Keza "B" de aynı şekilde ama o iki isimde de ortak.
bronx'un gerçek yüzü...
Abi zaten bilgi universitesinde de ilk Gay ve Lezbiyen klubu kuruldu ...
Turkiye nereye gidiyor yaf 🙂
Ahahaa saka bi yana ilginc bi foto olmus...
bronx'un gerçek yüzü...
hahaah koool!
bronx'un gerçek yüzü...
Hahahaha.. ulan bu resimden sonra grubun adini degistirelim fikri dürttü beni.. ulan vigo alem adamsin...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
bronx'un gerçek yüzü...
hehehehehhehe
bronx'un gerçek yüzü...
"ben demiştim zombie boys güzel isimdi" dediğinizi duyar gibiyim 🙂
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]