Kış partisi çok zor olur. Hava koşulları, ulaşım, ısıtma sistemi, elektronik eşya taşıma v.s.... Şahsen ben yazı tercih ediyorum her açıdan. Ayrıca yazın "yaz" diye gelmeyen kışın da "kış" diye gelmez. Bu işin mazereti yok. Gerçekten gelmek isteyen aylar önceden duyurulan partye her şekilde gelir.
Ayrıca profesyonel bir organizasyona yetecek zamanımız ve imkanlarımız yok. Onun için bu sene sponsor arayışındayız zaten. Genellikle istediğimiz zaman değil gerekli koşullar sağlandığında party düzenleyebiliyoruz. Orange Juice'da falan hep görüyorum (
http://www.ojuice.net/) "... party 3.kez ertelendi. özür dileriz" haberlerini. Bunun sebebi ise çok önceden party reklamı yapmaları. Şahsen benim 50-100 kişi alacak bir mülküm yok. Kiralayacağımız hiçbir mekan da "4-5 ay sonra kesinlikle boş oluruz" demiyor. Bu güne kadar hep çevremiz, dostlarımız sayesinde [teşekkürler Burçin(NetART Bilgisayar), Murat(NetART Bilgisayar) ve Gökhan San(Anne/Still Psycho)] party mekanı ayarladık. Ama film studyosu kiralamak gibi girişimlerimiz de olmuştu. Adamlar hep "tamamdır merak etmeyin, hallederiz" v.s. dedikten sonra "kusura bakmayın daha iyi teklif geldi" diyorlar. Umarım derdimi sizlerle paylaşabilmişimdir.
Organizasyon konusunda herkesin yardımlarını bekliyorum.