Ana sponsorlarımızdan Smart Business Solutions, 20 YTL verip partiye gelen her ziyaretçimize süper Nightshift 2007 tshirt'ü hediye ediyor. Partiye gelen her ziyaretçi, girişte, kayıt olduktan sonra, istediği boydaki ( XXL, XL, L ) tshirt'ünü seçip alıyor! Yıllar boyu saklayabileceğiniz, önlü-arkalı bu harika tshirt girişte ücretsiz olarak sizlere hediye edilecek!
Nightshift 2007 - Büyük Süpriz!
simdiden sponsorlarimiza ve organizasyondaki herkese cok tesekkurler 🙂
Süper haber. Bol X'li bir Large ayırın bana 😉
oyoy ben de isterim bundan :[
@spritus: olm gereksiz alacakaranlık kuşağı yaratmaya gerek yok. sen askerdesin şu anda ve internet bağlantın yok. kabullen artık bunu 🙂
ahahaha.. o rüyayı unutamıyosun değil mi? (ya da kabus mu diyelim) 🙂
skate wrote:@spritus: olm gereksiz alacakaranlık kuşağı yaratmaya gerek yok. sen askerdesin şu anda ve internet bağlantın yok. kabullen artık bunu 🙂
Super 🙂
Simdiden sponsora tesekkurler 🙂
Harika, Smart'a teşekkürler.. Nightshift süpper olacak
Hello, I'm a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
oo çok güzel bir destekmiş! hatta yedekli gelsin, satılsın orada, ek almak isterim.
ışte bu çok güzel ya. 7d6 resimlerinde herkesin kafasında Gp2x şapkaları vardı kıskanmıştım 🙂
Smart'a teşekkürler 😉
harikaymi$, ayrica bende fazladan satin alirim.
evet ayrıca tshirt satışıda olacak.... 15 yada 20 ytl tam emin diilim...
bu arada combined demo compo ödülü de açıklandı
Cok saygi duyulasi bir odul. Full-set c64 oldukca seyrek bir sistem. Vigo'nun bunlardan birinden vazgecerek partiye odul olarak koymasi buyuk bir fedakarlik bana gore (Benim bile icim ciz etti gorunce🙂
Tebrik ederim.
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
T-shirt + full set c64. Abi aşmışsınız. Neyse ben kısa kesip demoya döneyim, malum c64 seti var bizi bekleyen 😉.
yok yok c64 set kesin demodojoya gidecek. (beklintileri biraz da ben arttıriim ahaha)