Skate, CaiSSoN, Bart

59 replies · 12,992 views · locked

Skate, CaiSSoN, Bart
3ncu kere yazdigin seyleri silip degistiriyorsun. Bir karar versen cevap verip vermeme konusuna.
Skate, CaiSSoN, Bart
Ufuk su mesaji degistirip durma.
cvp
Hydrogen wrote:Ufuk su mesaji degistirip durma.

konuyu siz açmışsınız bende cevapladım düzelttim en son düzenlenmiş hali yukarda hadi bye allah yolunuzu açık etsin
Skate, CaiSSoN, Bart
Ok. Yeni hayatinda basarilar sana.
cvp
[quote=Hydrogen;17092]Ok. Yeni hayatinda basarilar sana.[/quote
sanada demek gelmio içimden bu yazdıklarınızdan sonra
Skate, CaiSSoN, Bart
Karakterin hakkinda bir seyler dusunmeme ragmen burada hic bir sey yazmadim. Cunku bu sevdigim bir olay degil.
Ilk mesajlarini 5 kere falan degistirdin. (Ilki gayet saldirgan bir mesajdi) Ilk mesajina cevabim farkli olurdu. Son mesajina ise cevap vermeye gerek yoktu o sebeple bir sey demedim. Bir cevap hakkin vardi kullandin. Saygi ile karsiladim.
Cevap hakkini kullandigina ve forumu da "Gereksiz isler forumu" olarak gordugune gore, senin de daha fazla mesaj atip vaktini harcamana gerek yok.
Burada gerginligi daha fazla tirmandirmanin geregi yok. Arkadaslar da bu mesajlar uzerine daha fazla mesaj atmazlarsa sevinirim. Zira luzumsuz ve bir seye hizmet etmeyen bir konu basligi.
cvp
Doğrudur buradakilerin karakterini herkes çok iyi biliyor (!!!) ne kadar karaktersiz ve ezik olduğunuzu söylemeye gerek bile yok onu tartışmayada gerek yok ayrıca hakkımda ne düşündüğünüzde umrumda değil şimdi kızıp forumdanda atarsınız e siz o kadar saldırgan yazarsanız aynı sertlikte cevap alırsınız sizin yazdıklarınız terbiyesizce ve küstahça ayrıca bu olay yargoya gider ama yapmadım hepğinizin ne karakterde olduğunu biliyorum yazdıklarınız size kalır kötü söz sahibine aittir herkes sizlerin ne oldugunu biliyor istersen üyeliğide silebilirsin fark etmez boş bi forum 500 küsür üyesi var 10 kişi yazıyor 🙂
Hydrogen wrote:Karakterin hakkinda bir seyler dusunmeme ragmen burada hic bir sey yazmadim. Cunku bu sevdigim bir olay degil.
Ilk mesajlarini 5 kere falan degistirdin. (Ilki gayet saldirgan bir mesajdi) Ilk mesajina cevabim farkli olurdu. Son mesajina ise cevap vermeye gerek yoktu o sebeple bir sey demedim. Bir cevap hakkin vardi kullandin. Saygi ile karsiladim.
Cevap hakkini kullandigina ve forumu da "Gereksiz isler forumu" olarak gordugune gore, senin de daha fazla mesaj atip vaktini harcamana gerek yok.
Burada gerginligi daha fazla tirmandirmanin geregi yok. Arkadaslar da bu mesajlar uzerine daha fazla mesaj atmazlarsa sevinirim. Zira luzumsuz ve bir seye hizmet etmeyen bir konu basligi.

Last edited: 2008-02-07 18:31

Skate, CaiSSoN, Bart
Oncelikle mesaj yazmamis bir kisiye, bir sey yazdin diye ithamda bulunup durma.
Bu konuyu da daha fazla uzatmayalim. Yazilmis mesajlarla ilgili sikayetlerini Spaztica'ya iletebilirsin.
Skate, CaiSSoN, Bart
özür dilerim ya tabi ya haklısın olmayan sanal kişiler yqazabilirmi hiç forma bu forumlarda hiç 540 kişi olmadıki olmaz olamaz olmayacakta 😃
Hydrogen wrote:Oncelikle mesaj yazmamis bir kisiye, bir sey yazdin diye ithamda bulunup durma.
Bu konuyu da daha fazla uzatmayalim. Yazilmis mesajlarla ilgili sikayetlerini Spaztica'ya iletebilirsin.
Skate, CaiSSoN, Bart
Ne demeye calistin Allah askina. Bir acikla merak ettim.
cvp
anlayamassın tabi kapasite meselesi bu işler 🙂 Allah vermemiş size o kapasiteyi malesef hadi burda boş boş vakit haryacağıma gidip işlerimle uğraşayım ben siz eğlencenize oynamanıza bakın bende para kazanyım biraz
Hydrogen wrote:Ne demeye calistin Allah askina. Bir acikla merak ettim.
Skate, CaiSSoN, Bart
Iyi ne guzel. Gidebilirsin tutan yok. Burada yazilarini da yazdin. Okuyanlarda bundan cikarimini yapar artik.
Hayirli isler sana.
Skate, CaiSSoN, Bart
yahu hydrogen, adımı bu kadar önemsiz ve gereksiz tartışmalarda anma; hele böyle ne konuştuğunu, kiminle konuştuğunu bilmeyen, ezikliklerini baskın çıkmak için kullanmaya çalışan, ve kuru gürültü olan kişilerle...
cevap vermedim bu saate kadar, kendiliğinden çekip gider de fazla uzamaz umuduyla. ama sanırım senin dalasın geldi biraz, oluversin.
unutulmamalıdır ki bir mekana girdiğinde, insan o mekanın sahiplerine, o mekanda bulunanlara saygı ile yaklaşmalıdır. yoksa mekan, kendisinde uymayan bir varlığı, kolaylıkla kusar.
cvp
cingayufuk wrote:Doğrudur buradakilerin karakterini herkes çok iyi biliyor (!!!) ne kadar karaktersiz ve ezik olduğunuzu söylemeye gerek bile yok onu tartışmayada gerek yok ayrıca hakkımda ne düşündüğünüzde umrumda değil şimdi kızıp forumdanda atarsınız e siz o kadar saldırgan yazarsanız aynı sertlikte cevap alırsınız sizin yazdıklarınız terbiyesizce ve küstahça ayrıca bu olay yargoya gider ama yapmadım hepğinizin ne karakterde olduğunu biliyorum yazdıklarınız size kalır kötü söz sahibine aittir herkes sizlerin ne oldugunu biliyor istersen üyeliğide silebilirsin fark etmez boş bi forum 500 küsür üyesi var 10 kişi yazıyor 🙂
hayır anlayabilmniz için kaç defa yazmam gerekiyor bilemiyorum defalarca size anlatmaktan ben yoruldum anlayasanız diyede tekrar tekrar yazmaktan ben şahsen büyük uzuntu duyuyorum ama sizin yazdıklarınıza alakadar değilim olmamda
Aptallarla tartış[FONT=Times New Roman]ma, diğerleri aranızdaki farkı anlamayabilir [/FONT]
Aptallar yanlış[FONT=Times New Roman] bir şey yaptıklarında ,mazeret olsun diye, bu işi her zaman yaptıklarını söylermiş. Doğrudur, aptallar ve provokatörler her zaman aynı işi yaparlar. Bunları tanıyıp anlamak hem gerekli hem de eğlencelidir. [/FONT]
Aptalları[FONT=Times New Roman]n söyleyip yazdıklarına bir çok insan inanabilir. Aptallar, aptal olduklarını gizleyebilmek için zekice hareket etmek zorundadır. Onlar bilgiye değil duyguya yönelirler ve insanların zaaflarını iyi bilirler. Tarihin sayfaları , dünyayı böyle idare eden aptallarla doludur.[/FONT]
Provokatörler için ilk gerekli [FONT=Times New Roman]şey bilgidir. Onlar yalan ve çarp[/FONT]ı[FONT=Times New Roman]tmalarının zeminini iyi kurabilmek için kullanırlar bilgiyi. Atı eşek, eşeği at yapabilmek için ,hayvan denen canlının ne olduğunu bilmeleri gerekir. Bilgiyi bu amaçla edinirler. Ne ki provokatörlerin söylediklerine sadece aptallar inanır. Dünyayı yönetmeye soyunan her aptalın arkasında bir provokatör vardır.[/FONT]
Aptallar her insan gibi dü[FONT=Times New Roman]şünebilir ama bir düşünceye ba[/FONT]ğ[FONT=Times New Roman]lı değillerdir. Yığınları etkileyebilmek için her kalıba girebilir, yerini ve zamanını dikkate alarak her düşünceyi savunabilir. Provokatörler düşünmez. Kendi aptallarının düşüncelerine hizmet ederler. [/FONT]
Bir aptal iki kere ikinin be[FONT=Times New Roman]ş etti[/FONT]ğ[FONT=Times New Roman]ini söylediğinde bir provokatör, iki kere ikinin dört ettiğini söyleyenlere saldırır. Yöntem ise hep aynıdır : Onların iki kere ikiye dört değil de altı dediğini iddia eder. Böylelikle dört diyenler yeniden kendi doğrularını ve altı demediklerini açıklamaya çalışırken, provokatör kendi aptalına zaman kazandırır.[/FONT]
Bir aptal belirli bir güce eri[FONT=Times New Roman]şirse kendini aslan san[/FONT]ı[FONT=Times New Roman]r. Gerine gerine orasını burasını kaşırken , bu gücü kaybedeceği korkusuyla çok konuşur. Bu korkusu gerçeğe dönüşüp de kendi gücünün karşısına daha büyük bir güç çıktığında, bu aptal aslanımız dağa değil en kolay yakalanacağı yere kaçar ve üstündeki aslan postunu çıkartıp kendi gerçek haline döner. ıki kere ikinin beş ettiğini iknaya çalışan provokatör, böyle durumlarda hayvan hakları evrensel beyannamesinin en keskin savunucusu olur. Aptal aslanımız hayvan bakıcılarına methiyeler düzerken, provokatör, hayvanat bahçesinde at-eşek-köpek demeden birlikte ama hayvan olarak yaşayabilmenin güzelliğini anlatır. [/FONT]
Aptalı[FONT=Times New Roman]ndan ayrı düşmüş provokatör sudan çıkmış ördeğe benzer. Gözleri görmez, hafızası uyuşur, tat alma duygusunu kaybeder. Her şeyi birbirine karıştırır. Kızıla kara, pembeye kızıl der. [/FONT]
Bugün Gülhane Parkı[FONT=Times New Roman]ndan geçerken, ödeneksizlikten dolayı kaldırılan hayvanat bahçesini düşününce, nedendir bilmem, bu yazı çıktı ortaya. Koskoca devletin Gülhane Parkındaki hayvanlara bakamadığına kim inanır? Yada bir başka deyişle, devlet Gülhane’deki hayvanlara bakmaz da neredekilere bakar?[/FONT]
Söz içeriğ[FONT=Times New Roman]i aştı yine…[/FONT]
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. (F.Schiller)

Last edited: 2008-02-07 18:49

Skate, CaiSSoN, Bart
zırvalamaların forum saygı kurallarını aşıyor. bu konuyu da daha fazla uzatmanın manası yok.