vigo wrote:ya madem bööle yetenekler var, olm ben çok hevesliyim elektro gitar çalmaya... öğretirseniz bana takılırım size... tarz da uygun...
Ben de bass gitar calmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁
36 replies · 8,190 views
vigo wrote:ya madem bööle yetenekler var, olm ben çok hevesliyim elektro gitar çalmaya... öğretirseniz bana takılırım size... tarz da uygun...
Bakkada wrote:Ben de bass gitar calmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁
CaiSSoN wrote:sıkeytim BASıverelim arkadaşa 😃
gel kardeş aha işte grup kurak, takılırız valla stres de atarız ne güzel...
skate wrote:1990 ha... Ben daha o yıllarda elime gitar sürmemiştim. Bu arada kafadaki bant olayın hasta oldum 🙂 Gnostic, sen de yollasana eski kayıtlarınızı. Ya da var mı internette bir yerlerde?
Last edited: 2007-01-12 18:26
skate wrote:Ya beni aslında uzun süredir Burak diye bir arkadaşım taciz ediyor grup kuralım diye. Elemana vakitsizlikten dert yanıyorum. Bu arada vakitsizlikten dert yandığım adamın yeni doğmuş ikizleri var. 🙂 Pek mazeret olmuyor tabii ki.
Mart ayından sonra işlerimi biraz daha yoluna koymuş olacağım. Ondan sonra Burak'la trash tarzı old school bir grup kurmayı düşünüyorum. Ama bir kere gitara geri döndümmü herkesle takılırım walla. Bir keresinde Acil Servis studiosunda bizim gruptan sonraki grubun gitaristinin çalışmaya gelememiş olmasından dolayı tanımadığım bir grupla bilmediğim parçaları çalmışlığım vardır. O derece severim öyle zevkine takılmayı.
Bu arada bakınız birkaç skate on stage foto. Avatarımın sırrı da açığa çıktı böylelikle 😉
CaiSSoN wrote:yaw olm senelerdir içimde kaldı, ben de isterem oldschool thrash... Yok mu bi babayiğit şöle pantera, overkill, sepultura, carcass parçaları çalabilecek. Arıyorum senelerdir yok, bulsam anında veririm valla o derece 🙂
gerçi carcass ve sepultura pek olmadı onun içine ama napalım 🙂