DemoDojo'nun engellenemez yukselisi :)

45 replies · 30,118 views

Tavsiyem RTS/CTS ile XOn/XOff'u birlikte kullanmanızdır 😛
skate wrote:Tavsiyem RTS/CTS ile XOn/XOff'u birlikte kullanmanızdır 😛

We are running out of protocols 🙂
@Bakkada: Bu arada oxzy senin fikrini sordu logoyla ilgili, sen espiriyle geçiştirdin. Ne bu? Public mekanlara grup içi tartışmaları taşımama prensibi mi? Yoksa çocuğun kastettiği şeyi algılayamama moronluğu mu? ahaha 🙂
skate wrote:@Bakkada: Bu arada oxzy senin fikrini sordu logoyla ilgili, sen espiriyle geçiştirdin. Ne bu? Public mekanlara grup içi tartışmaları taşımama prensibi mi? Yoksa çocuğun kastettiği şeyi algılayamama moronluğu mu? ahaha 🙂

Ozelimi forma tasimiyorum abi 🙂
Ayrica ordekten logo mu olur 🙂
@Skate : Biz o konuyu kendi aramızda hallettik.😉
Herkese merhaba.
Hoşgeldin Drey.
Merhaba Drey'im kuzenim. Hosgeldiiin🙂
DemoDojo proudly presents Drey as main musician of the group 🙂
Aramiza hosgeldin Drey ..
Hoşbulduk 🙂
Estafurullah bakkada hocam, hele bi ördek yüzsün de gerisi boş 🙂
burada ördek lafını okudukça yurtdışında farklı amaçlar için kullanılan vibrating duck aklıma geliyor ve demodojo'ya bu amaçtan daha iyisini diliyorum...
spaztica wrote:burada ördek lafını okudukça yurtdışında farklı amaçlar için kullanılan vibrating duck aklıma geliyor ve demodojo'ya bu amaçtan daha iyisini diliyorum...

We will shake you better than vibrate 🙂
Ahahaaaa benim basima gelecek var az kaldi yakindir... 🙂
Yok abi, başına niye birşey gelsin, Nightshift'de sağlam bir demo patlattığın sürece 🙂 Ha, yok sağlam bir demo patlamadınız ve sen bu kadar konuştuğunla kaldın. O zaman başına birşeyler gelebilir, evet. 😉
Alderamiinnnnn (nightlord, drey, hydrogen arasi icsel espiri)
hosgeldin ve de heyecan icinde bekliyorum muziklerini... Ayrica arkadaslar dreyi tanimayanlariniz bu adamin aslinda ne psikopat asmislikta muzikler yapabilecek bi adam oldugunu bilmiyor olabilir. uuuuuffffff yani oyle boyle degil
Demodojo bir buyuk transfere daha imza atti. Ben Drey'i ve Oxzy'yi yaptiklari islerde taniyan bi adam oldugum icin OHAAAA diyerek demodojonun gercekten harika vurucu demosunu bekliyorum (Bakkada bu arada orta sahada gizli golcu olarak pusuya yatmis durumda)
Yok yok ben bu haberle Demodojonun ne kadar ciddi bi potansiyele ulastigini ne kadar yazsam anlatamiycam. En iyisi Nightshiftte kendi gozlerinizle gormeniz 🙂
Founder olarak birincil gorevim olan eleman toplama konusunda gitgide tecrube kazaniyorum...