c64dtv indirim..

15 replies · 7,380 views

c64dtv indirim..
bugun (izmir) carrefour'da 59ytl olan c64tv'lerin 39ytl'den indirimde satildigini gordum.. hemen mujdeyi ram-bo'ya ileteyim dedim ve ondan aldigim habere gore (izmir, kibrissehitleri cd) maxitoys'da 29ytl'den satiliyormus..
almak isteyenler kacirmasin.. 😉
c64dtv indirim..
Haber için sağol Gnostic. ılk fırsatta ıstanbul'da bakıcam ne civarlarda olduğuna. Ben de en son 59 YTL civarına görmüştüm. Bu kadar düşmesi ilginç.
c64dtv indirim..
rica ederim 🙂
carrefour'da 4-5 tane kalmisti, sanirim ondan fiyat dustu ama maxitoys'da niye o kadar ucuz bilemiyorum, ram-bo'nun dedigine gore ortaya yigmislar 100 kadar..
skate wrote:Haber için sağol Gnostic. ılk fırsatta ıstanbul'da bakıcam ne civarlarda olduğuna. Ben de en son 59 YTL civarına görmüştüm. Bu kadar düşmesi ilginç.
c64dtv indirim..
ahanda... alırım walla; gidip alacak birisi varsa...
c64dtv indirim..
1-1.5 ay önce 59 ytl den almıştım carrefourdan.
Coding Is Art.
c64dtv indirim..
carrefour'da satilan (indirimde de olan) urunlerin pal oldugunu bildirmek isterim..
izmir maxitoys'un bugun onunden gectim ama iceri girip bakmak aklima gelmedi valla, o konuda bilgi edinirsem haber veririm..
c64dtv indirim..
Abi biri alip getirse istanbula super olucak 🙂
c64dtv indirim..
@gnos: benim hanım da hergün takip ediyor o siteyi. bana evlilik yıldönümü hediyemiz olarak bir DTV borçlu. sitede görünce hemen atladı çağırdı beni sordu "bu mu?" diye. bende baktım resimdeki harbiden PAL v2. ama dediğin gibi tükenmişti... neyse eninde sonunda bir v2im olacak 🙂
c64dtv indirim..
Alırken dikkat edin, eğer niyetiniz sadece oyunları oynamak değil, hekleyip keyfini sürmekse kutusu piramit biçimli olanları değil, altıgen biçimli olanları alın. 1. versiyon olanlar daha ucuz, heyecanlanıp atlamayın. Aman diyeyim. 2. sürümde 2MB flaş var, oyun vs yükleyebilirsiniz. Birincisinde bu mümkün değil. ıkincisinin daha bir sürü ek güzelliği var (2. coystik portu ve kullanıcı portu)
c64dtv indirim..
nighshift için rica etmiştim sertunç beye, gelsin özel fiyatdan satsın diye... ama olmadı...