saints...

6 replies · 1,807 views

saints...
deadlock #9 diskmag'ini okuyordum; böyle de bir swapper ekip varmış bir ara:
kimdir bilen var mı?
saints...
Saints ismini türk demoscene'i (aslında tarihi 🙂 hakkında bi yerlerde bişey okurken görmüştüm ama neresiydi hatırlamıyorum.
saints...
victory bir ara bronx'a da girmisti sanirim.. cennet?! mah'de bir bilgisayarcida calisiyordu.. turbo buralarda oturuyordum eskiden demisti sanirim orasi icin, gecmis zaman hatirlayamadim..
7d6'ya sharp/saints^accuracy gelmisti, ayak ustu konustuk, fazla kalmadi..
bir aralar bizim stranger saints'deydi sanirim.. hatta saints icin amiga'da bir intro yapmisligim vardir ve o introyu bulan olursa bana da gonderirse sevinirim, hidden part yapmistim ona.. 🙂
edit: amiga'da fantastic dream diye bir music disk'leri de mevcuttur.. pouet'e koyarim diyen varsa mail atayim adf'sini 🙂

Last edited: 2006-12-26 18:22

saints...
saintsi duymakla birlikte 64'de pek stufflarını hatırlayamadım. amiga only bir grup muydu saints?
saints...
nop'la exe adlı 2 kardeşin grubu... eskilerden
saints...
@gnostic : bende bir saints introsu olacaktı. yalnız hatırladığım kadarıyla coder'i sen değildin. müziği de max'e aitti. bulursam direk pouet'e atarım.
saints...
evet sadece amiga grubuydu. bir sure bende gruptaydIm. sonra analog'a gectim. daha sonra pek haber alamadIm. 1993-1994 civarı falan olabilir. ha bide chip music packleri vardI.