hastalık oyun

58 replies · 16,771 views

hastalık oyun
Ya yapma abi ya şurda işten güçten vakit bulmuşum yarım saat programlama çalışacağım, kod yazacağım senin yaptığın işe bak. Al işte max 952 yaptım. Yeter... Ama şaka bi yana güzel bi oyun Gp2x'te benzeri yoksa portunu yapayım...
hastalık oyun
ragnor puanı yazdığın için ben de uğraşmak zorunda kaldım 🙂 senin puanı ilk geçişimde 1786 oldu. hadi bakalım sıra başkasında 😃
hastalık oyun
798 yapabildim . süper oyun
hastalık oyun
şimdilik 722, ama ara ara update edilir elbet. süper basit ama süper de hain bir oyun.
hastalık oyun
eger yoksa... c64 dahil her plartforma port edilmeli 🙂
hastalık oyun
sanırım nightshift'in oyun compo'su için bir tema belli oldu? ama işin komiği, herkes farklı platformda yaparsa nasıl yarışılacak... 🙂
hastalık oyun
diyelim ki 2 kişi yazdı. oyunu yapanlar birbirlerinin oyunlarını oynarlar. hangisi daha fazla puan alırsa o kazanır 🙂 distance pixel bazında olursa ehehu...
hastalık oyun
Ulan 2148'i geçicem diye kıçımı çatlattım 2000'i geçemedim 🙂 şimdilik 1987
hastalık oyun
700-800 arasindayim ipne bi oyun 🙂
hastalık oyun
Geçen günkü 1900 küsürün ardından oynayacak vakit bulamamıştım bu oyunu. Az önce işlerimi bitirip bir iki el oyniim dedim ve tam anlamıyla iki el oynadım. ılkinde 1400lerde kaldım. ıkincisinin screenshotını attachlıyorum bu mesaja. Çarpmayasım geldi 🙂
hastalık oyun
burası 1250.. ama gittikçe zorlaşmıyor gibi.. dikkatini dağıtmadan devam edersen kaç yapılır kimbilir.
hastalık oyun
gittikçe zorlaşmıyor ama random olarak geçecek yer kalmadığı oluyor. genellikle tünel yapısının değiştiği, haritada atlama olan yerlerde blok boş alanı tam ortalarsa üstten de alttan da geçecek yer kalmıyor. örneğin 4000 küsür yaptıktan ve foruma mesaj attıktan sonra bir el daha oynadım. 2000'i geçmeyi başardım ama bu tür bir yere gelip tosladım. yani biraz da şans işi. harita size 500 puanda da geçecek yer bırakmayabiliyor 10000 puanda da. gerçi ben 4000 küsürde kendi hatamdan dolayı yandım ama yanmasam bir süre sonra bu tür bir engele denk gelebilirdim.
hastalık oyun
ya 950 de inatla çakılıp kalıyorum hep ya!