Mukemmel bir demo tanImI

4 replies · 2,347 views

Mukemmel bir demo tanImI
Bugun yakLa$Ik 10 sene sonra C64'lerime kavu$tum. Hemde 2 tane. Bugun aLdIgIm makine sagLam bir abimizden ogLuna gecen emsalsiz 🙂 temiz bir makineydi. Her disketin uzerine itina ile oyunlarIn acIKLamaLarInI yazmI$...
Mesela mI?? Iste beni yIpratan tanIm.
Bir demo kar$IsInda acIkLama oLarak: "Geometrik Armoni ve Muzik" yazIyor. Abimiz oLayI cozmu$...
Hemen oyunlardan ve abimizin acIKLamaLarIndan ornekler...
SERPENTINE: (LABIRENT ICINDE YEDIKCE UZAYAN TIRTIL)
SQUISH'EM: (INSAT DEMIRLERINDEN TIRMANAN ADAM. YUKARIDAN TUGLA DUSUYOR)
GIANA SISTERS: (ZIPLAYAN KIZ)
RASTAN: (CONAN GIBI BIR ADAMIN TASLI MAGARALI BIR ORMANDA(ELINDE KILIC VEYA BALTA) HEM SAVASIYOR HEM GIDIYOR.
TRADON: (ORMANDA ADAM, YERDE YILAN GIDIYOR)
FROSCH: (OTURAN KURBAGA DILIYLE SINEK AVLIYOR)
DR.CREEP: (BIR KAPIDAN GIRIP DIGER KAPIDAN CIKAN BIR ADAMIN HER KAPIDA DEGISIK BOLME VE ANAHTAR BULMASI)
BURGER TIME: (ASCI SANDVIC YAPIYOR)
of offf.. YakLa$IK 50 disket var.. Hepsinin uzerinde acIKLama.. IlerLeyen zamanda fotografLarI ile yayInLayacagIm...

Last edited: 2006-11-23 21:49

Mukemmel bir demo tanImI
Ehehehehe. Süpermiş walla. Özellikle Giana Sisters ve Rastan'ın tanımlarına koptum 🙂
Mukemmel bir demo tanImI
merak ettiğim, o disketlerin içinde Party Girls veya Sex Games'in olup olmadığı... Nasıl bi açıklama yapmış olabilir acaba?
ELITE is a space simulaton game.
Mukemmel bir demo tanImI
hahaha supermis ya, amcanin bir dergide oyun aciklamalari yazmasini dilerdim.. 😃
- endo of glance -
Mukemmel bir demo tanImI
oyunLarIn icinde partY girLs veya sex games maalesef yok. Ama tahmin etmesi hicde zor degiL. Zaten daha onceki tecrubeLerimden yoLa cIkarak sex games'i emulator haricinde c64'te oynamak $u joystick siz ortamda pek akIL karI degiL. Zaten yarIm yamaLak caLI$an 1-2 joystigimiz var onuda bu oyunda kIrmak istemem. 🙂 Cunku bu oyundan en fazLa akLImda kaLan catIr cutur joystick kIrILmasI. 🙂