Benim ilk grubum ve her fırsatta ne kadar kötü bir grup olduğunu anlatırım. Üniversitelere Scene dersi konulsa literatüre geçecek bir gruptur ("lame grup ne demektir?", "hangi gruplara benzememeliyiz?" v.s. şeklinde).
Gelelim bu topici neden açtığıma. Geçen eski disketleri karıştırıyorum evde. Bir Thunders cracki buldum (o zamanlar bilgisayarcılara bu crackleri dağıtıp para ya da disket, sticker, protector v.s. bile kazanıyorduk). Ancak şaşırtıcı derecede sağlam bir trainer koymuşuz oyuna. Ben bu kadar iyi trainer screeni hazırlayabilmemize şaştım o yıllarda. Daha sonra bana o trainer screeni çok tanıdık gelmeye başladı. Sanki başka bir yerde daha görmüştüm...
O zamanlar zaten original supplierımız yok, milletin cracklerinin başındaki introları falan söküp kendi introlarımızı koyarak crack yaptığımızı sanıyoruz. Hadi bu kadarı iyi de bir de adamların trainer sceenini kullanma dimi 🙂 Allah bilir trainer screenini oyunun bir parçası falan sanmışızdır. Dakikalarca güldüm evde kendi kendime 🙂
Lame Turkish Crack Group - Thunders!!!