bir takım geyik youtube linkleri

11 replies · 3,830 views

özellikle skate ve forum bünyesindeki bilimum metalci arkadaşların ilgisini çekeceğini düşündüm (nightlord'da saç olarak metalci kategorisinde ama bilmiyorum nedir. bir at the gates hayranlığı seziyorum aslında) neyse efendim işte linkler :
sazlı sözlü black metal
angaralı megadeth
immortal
abi aslında bunların orjinalleride evlere şenliktir, özellikle trollech klibi. tree hugging black metal demişler harbiden öyle bir sahne var elemanlar ağaçlara sarılmış böğürüyorlar filan. birde herfin ağacın arkasından johannes diye çıkıp geri geri yürümesine her gördüğümde yarılıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
immortal sevdiğim saydığım bir gruptur o yüzden onlara bir şey demeyeceğim. ama abbath'ın elinde koca gitarla dağlarda ürkek ceylan misali sekmesi, demonaz'ın arkasında masmavi gökyüzünün ortasında bir anda şimşek çakması filan ilginç sahneler. bu arada immortal tekrar birleşmiş wacken'07 ye headliner olacaklarmış ulan filan oldum ...
Sağol kardeşim, yolladığın linklerle epey eğlendim. Bir iki tanesini seyretmiştim. Ben de hastasıyım black seyircisinin. Youtube'da sık sık search ediyorum 🙂 Bir de Slayer DVDsi seyrettiysen "sıleyaaaaaa" diye kameraya baaran Slayer fanı şişko makarna çocuklarını görmüşsündür. Onlarla röportajlar falan var. Altıma işedim 😃
Valla en çok şu immortal'ın küçük koşu videosuna yarıldım 🙂. Trollech'in ise orjinalide yeterince komik zaten.
Daha videoyu izlemeden link görünümlü text yapmandan dolayı seni tebrik ediyorum madmagic 🙂
haha bende aynı konudan tebrik ediyom
yaratıcı bi link olmuş
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
abi nasıl böle bişi olmuş ben de anlamadım
[FONT=Book Antiqua]the magic of the notes[/FONT]
Acaba bu şekilde olabilir mi? 🙂
madmagic wrote:http://www.youtube.com/watch?v=IA8CLON9BwE hele bi izleyin

Gayet hoş bir teknolojiymiş. Her geçen gün iyiye gidiyor bu tür gelişmeler. Umarım bu gelişme ivmesini korur uzun süre.