nightlord şu ana havada

9 replies · 3,007 views

nightlord şu ana havada
nightlord şu an itibariyle okyanusun üzerinde bi yerlerde özleyecem valla onun sayesinde sizlerle tanıştım bi daha ki partiye de onsuz gelmek zor olacak vallahi ne diyim
[FONT=Book Antiqua]the magic of the notes[/FONT]
nightlord şu ana havada
kazasız belasız ulaşsın ABD'ye de başka birşey istemem...
nightlord şu ana havada
Bi bulup bi kaybediyoruz kendisini : (
nightlord şu ana havada
iyi şanslar diliyorum. umarım partiye gelir..
nightlord şu ana havada
güle güle gitsin sevgili nightlord ve esi. ozleyecez hepimiz kendisini.
- endo of glance -
nightlord şu ana havada
Nightlord'dan haber alan olursa lütfen buraya bir mesaj atsın. Merak ettim rahat gidebilmiş mi, yerleşebilmiş mi v.s.
nightlord şu ana havada
başlığı "nightlord şu an havana'da" diye okudum 😃 neyse zaten yakınmış gideceği yer havanaya. inşallah oralarda çok özletmez kendini
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
nightlord şu ana havada
Benim aldığım haberlere göre Nightlord uçağı kaçırmış ve uçak kaçırıldığı anda Yunanistan hava sahasında mı neymiş, oraya inmişler. Yolcuların durumu iyiymiş. Nigtlord isteklerini mektupla bildircekmiş... 😛 :rolleyes:
nightlord şu ana havada
tesla wrote:Benim aldığım haberlere göre Nightlord uçağı kaçırmış ve uçak kaçırıldığı anda Yunanistan hava sahasında mı neymiş, oraya inmişler. Yolcuların durumu iyiymiş. Nigtlord isteklerini mektupla bildircekmiş... 😛 :rolleyes:

Ulan ben de ilk okumaya başladığımda Nightlord uçağa yetişememiş olarak algıladım mesajı 🙂
nightlord şu ana havada
nightlord la bu sabah ilkkez msn aracılığı ile görüştüm keyfi yerinde pazartesi işbaşı yapıcak yerleşmiş şimdilik
[FONT=Book Antiqua]the magic of the notes[/FONT]