ve son.....

24 replies · 25,985 views

ve son.....
logo mu? kim dedi 🙂
ve son.....
@Bakkada: Sana ufak bir hint. Eğer logo çizdirecek adam bulmazsan Access Denied, Cosmos, Abaddon, Hujowa gibi gruplar sana logo konusunda destek verebilirler belki 😃
ve son.....
ya skate de olmasa forumda şenlik olmicak. helal olsun her posta reply verenler chartlarında #1. ya millet, neden herkes "read-only" durumunda? keza, aegis, merak ettim, artık foruma filan da mı girmicen? yada nedir konu? asc dağıldımı? aranızda sorunmu çıktı nedir? ayrıca 7d6 olucak mı? ne zaman?
ve son.....
skate wrote:@Bakkada: Sana ufak bir hint. Eğer logo çizdirecek adam bulmazsan Access Denied, Cosmos, Abaddon, Hujowa gibi gruplar sana logo konusunda destek verebilirler belki 😃

Abi goruosun iste bu dordunu topla anca bi DEMODOJO eder 😛
Breaaaaah buyuk laf ettim bana giricek var....
ve son.....
spritus wrote:logo mu? kim dedi 🙂

spritus araya bi de resident logosu sıkıştırabilir misin? 😉 gerçi şahane raster fontlar hazırladığım için logoya gerek olmuyor zaten ama farklı bi tat olsun bu sefer 🙂
bi de şekil bakış atayım 😎
ve son.....
tum partilere bekliyoruz aegis. dedikleri gibi scene'den cikmak zordur, bi yerde yakalar yine seni 😉
- endo of glance -
ve son.....
evet olm, hatta komple bıraktıysan alet edevatını bi ups ile gönderiver.. Masraflar benden ....
hehhehhe....
şaka bi yana otur olm oturduğun yerde dinür... bi ara gelecem oraya da 123p anıları canlanıyo aman diyorum...
ve son.....
nightmare 2015'de senin cocugun 8 yasinda olacak, simdiden ma$allah..
cinsiyet belli mi bu arada?
skate wrote:Benim hayalim 2015'de Nightmare'a eli boş gelip ( 2015'e kadar isim değiştiriyor parti 😛 ) Vigo'yla Nightlord'un çocuklarının birlikte anons ettiği 2006'daki partiye gönderme olan sürpriz (!) ASCII compoya katılmak. Çok zevkli olur bea 🙂
ve son.....
Erkek diyorlar, tabii velet kordonunu bacaklarının arasına almadıysa 😉