Maniac Mansion

9 replies · 2,673 views

Maniac Mansion
Bu oyunun ismini çok duydum ama hiç oynama imkanım olmamıştı. Bir yerde Nes için bir romunu bulunca bir bakayım dedim. Ve bir sürprizle karşılaştım. "START" yazan yerde Türk bayrağı var. Oyunun orjinali mi böyle, kim koymuş o bayrağı oraya, nası yani ya? 🙂 ... hehe Dünya türk olsun 😛
Maniac Mansion
teslacığım o bayrak değil parlayan kırmızı bir top. hem sen nerelerdesin, hemen online oluyosun bugün 🙂
Maniac Mansion
Daha geçen gün ilk kez Maniac Mansion bitirdim c64'de. Eski savelerimden birini bulup devam ettim. Bir gece sabahlayarak bitirmeyi başardım. Süper oyundur MM. Bir de PC'de (Amiga?) MM2 vardı, onu da oynamak lazım bir ara.
Maniac Mansion
skate wrote:Daha geçen gün ilk kez Maniac Mansion bitirdim c64'de. Eski savelerimden birini bulup devam ettim. Bir gece sabahlayarak bitirmeyi başardım. Süper oyundur MM. Bir de PC'de (Amiga?) MM2 vardı, onu da oynamak lazım bir ara.

day of the tentacle 🙂
bende gecen giga tv'deki gp2x tanitimi esnasinda gorup hatirladim.. oyun oynamayi beceremem ama cok guzel izlerim ve izledigim en eglenceli oyunlardan biriydi..
hatta bu oyunda, ev icinde bir bilgisayar buluyorsun ve bu bilgisayarda maniac mansion yuklu.. (mqb'nin demesi) tam oynanabilir bir versiyonmus ve game save ozelligi de varmis..
Maniac Mansion
spritus wrote:teslacığım o bayrak değil parlayan kırmızı bir top. hem sen nerelerdesin, hemen online oluyosun bugün 🙂

Harbi yaw.. topmuş be 🙂 ...
Online olamadım çünkü Bursa'daydım. "selam Ragnor" .. düğün dernek hiç eksik olmuyor. bensiz de bir yere gitmiyor bizimkiler.
Maniac Mansion
Olm varya gözüme gözükme sakın! Gelipte haber vermiyorsun ha? Hala buradamısın? Cevap veer!?
Maniac Mansion
Çok ani oldu, pek bir şey anlamadım. Haber vericektim ama durumlar müsait değildi. Çarşamba günü ikindi vakti Bursa daydım, ertesi gün sabahtan ayrıldık. Zaten aile büyüklerine bağımlıyız bir yerde. ışte kına filan olurken kaçtım bir ara dolaştım Bursayı tek başıma (21:00 - 23:00) 🙂 🙂 .. çok güzelmiş Bursa bu arada. Çekirge caddesi, Göllü Park, Gönlüferah otel filan oralari dolandim 🙂 ... sabah da Ulu Camii'ne bir uğradık. . .
böyle işte, :rolleyes:
Maniac Mansion
@Tesla: Allahtan ki hiç gezecek vaktin olmamış, herşey çok ani olmuş ahahaha.
Bu arada Çekirge'de süper mermer alanlar var. Sırf kaykaya binmek için giderdik arkadaşlarla ara sıra. ılk rail g*tüme orda girmişti boardslide denerken ahahahaha.
Maniac Mansion
Bu oyunun grafiklerini yapan arkadasa "GRAFIK TEKNIKLERI" isimli eski yazilarimi okumasini tavsiye edecegim. 😛 nihohohohoho....
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
maniac mansion
day of the tentacle içinde bu bulduğun bilgisayar bir commodore64 ve çalıştırırsan tam versiyon bir maniac mansion çalışıyor. c64 versiyonunun ta kendisi. epeyce oynadım. bitiremediydim. oyun kahramanı da zaten pek istemeyerek açıyordu commodore 'u.🙂
GnoStiC wrote:day of the tentacle 🙂
bende gecen giga tv'deki gp2x tanitimi esnasinda gorup hatirladim.. oyun oynamayi beceremem ama cok guzel izlerim ve izledigim en eglenceli oyunlardan biriydi..
hatta bu oyunda, ev icinde bir bilgisayar buluyorsun ve bu bilgisayarda maniac mansion yuklu.. (mqb'nin demesi) tam oynanabilir bir versiyonmus ve game save ozelligi de varmis..