LOGIN problemleri için.

51 replies · 49,350 views

LOGIN problemleri için.
hades'in bilgileri hades_'e aktarıldı, hades silindi ve hades_ rename edilerek hades yapıldı. geçmiş olsun.
LOGIN problemleri için.
teşekkürler
LOGIN problemleri için.
RTC diyorum aksiyon diyorum alooooooooooooooooooooo
LOGIN problemleri için.
Selam. God/Analog foruma uye oldugu halde aktivasyon icin email falan alamamis. Spaz veya skate bir el atabilirlerse sevinirim.
Kullanici adi: God
LOGIN problemleri için.
ayni sorundan penthy'de muzdaripti.. sanirim spaz el attida halloldu..
LOGIN problemleri için.
Ben ilgileniyorum ok. Bu arada geçen birinden daha aynı şekilde private mesaj geldi bana. Foruma mesaj atamasalar da adminlere private mesaj atabiliyorlar. Sanırım serverın SMTP'sinde bir problem var.
LOGIN problemleri için.
Arkadaşlar, tekrar gönderdiğim aktivasyon mailı da ulaşmadı God'a. Bunun üzerine manuel olarak aktive ettim kullanıcı hesabını. Daha sonra aynı durumda olan başka kişiler olup olmadığına baktım ve gördüm ki 60 (!) kişi daha aynı durumdaymış. Aralarında Astron, Decipher gibi accountlar da vardı. Büyük ihtimalle yeniden üye olmuşlar sonradan, eski accountları aktive edilmemiş bir biçimde duruyor. ışin kötü tarafı 60 kişiden 15'i bu ay içersinde üye olmuş ama kullanıcı hesabını aktive edememiş. Server ayarlarını Spaztica kontrol edecek/ettirecektir. Ben şimdilik son günlerde üye olmuş ancak hesapları aktive olmamış kişilerin hesaplarını el ile aktive ediyorum. Kötü niyetli olabileceğini farkettiğim accountlar hariç elbette ki...
LOGIN problemleri için.
anlamadığım, servera ayarları temiz çalışsa da aktivasyon maili gitmiyor sanırım bazı kişilere; mail server'ı mailer yerine smtp yapayım bu gece...
LOGIN problemleri için.
Skate'e duzeltme icin tesekkur ediyorum.
LOGIN problemleri için.
mail gönderimini SMTP üzerinden ayarladım, 1-2 de beklemede olan user vardı, onları da hallettim.
genel problem üyelik sırasında giden mailin bazılarında spam-folder'a düşmesi dolayısıyla görülmemesinden ve üyeliklerinin tamamlanamadığından kaynaklanıyor.
üyeliği patlak olanlar, lütfen bana obsesif @ gmail adresinden mail atsın ki hemen düzeltebileyim.
teşekkürler.
LOGIN problemleri için.
@spaz:
sanirim bu sefer tamamdir, sistemden ozel mesajiniz var maili geldi biraz once.. bir suredir gelmiyodu..
ellerine saglik..
LOGIN problemleri için.
HuzursuZ lakapli arkadasim sifresini unutmus. Mail adresine de gelmemis sifresi. Adminlerimiz el atabilirlerse sevinirim.
LOGIN problemleri için.
HuzursuZ email adresi de
[EMAIL=huzursuz@gmail.com]huzursuz@gmail.com[/EMAIL]
LOGIN problemleri için.
bu arkadaş, tradexxxxx.com.tr mailini bi kontrol etsin, özellikle de spam folder'ını ya da spamblocker'ını... zira gmail'den değil, tradexxxx.com.tr adresinden kayıt olmuş ve kendisine de password reminder gönderdim az önce.
LOGIN problemleri için.
xxxxsoft desen daha iyi olmaz miydi.