Tdsn , Turkishscene Nerede ?

6 replies · 1,975 views

http://www.7dx-party.org/7d4/
turkish scene ile ilgili son zamanlar yapılan tek event bu oldu. bundan başka bazı grupların homepageleri var v.s ama haklısın, en iyisi forumun linkler bölümünü doldurmak biraz...
tdsn'in 5. sayısı çıktıktan sonra rahmete erdi. o zamanların scenerlarından artık kimse yok. skate'in de dediği gibi artık tek aktivasyon 7dx. eskiden bu yana tüm scene.tr ürünlerini yayınlayacağım pouet benzeri bir resource site düşünüyorum.
yaw spritus, sinir ediyosun bazen. 🙂 boşuna mı açtık bu siteyi? parçalanmış siteler yerine tek bir site olsun diye gittim, bronx'dan ayrı olsun diye burayı açtım. kalkmışsın yeni bi site yapacam diyosun. tamam; bu site şimdilik forum olarka hizmet etti. ama yeni halinin tasarımı bile hazır; şu evlilik (!!!) olaylarını bir atlatırsam online edecem. hatta sırf sana sinir olduğum için (ciddi olarak algılamamanı umarım) 12 haziran öncesi bile online edebilirim. yapamyın etmeyin, bölmeyelim ufacık ruhu... gel, benim düşündüğüm sitenin içeriğine yardım et. 🙂
Tek bir URL'de birleşmek de hemfikirim. Ben burdan gayet memnunum. Devam ettiği sürece de burdayım. Ancak hepimiz kişisel birşeyler yapabiliriz elbetteki. Mesela ben yakında kendi sitemi açıyorum. Vakit kıtlığından tamamlayamadım. Sitemden bir sürü tutorial, source code v.s. olacak. Bu tür yerlerden de link vericem. Bence bunda bir yanlış yok. Ama ben kalkıp tr-scener'a alternatif yaratmayı düşünmüyorum, ona destek veriyorum.
P.S: Şu anda Spaztica arkamda silahı kafama dayamış duruyor. Yoksa hayatta... *bang*
...yaşarken de salaktı...
ben de yakında kendi sitemi yapmayı düşünüyorum. kod örnekleri ve bazı yazılar hazırlayacam. tabii hem scene hem scene dışı dökümanalar olacak, genel konular vs. tips-tricks, maksat türkçe iyi bir kaynak site olması.
"aa spaz sen de mi budayd.. *BANG!!* ayy, öldüm galba.." :blink:
- endo of glance -
Ha gayret! Birşeyler olacak gibi artık tr scenede. Benim düşüncem en azından şimdiye kadar gelmiş geçmiş bulunabilen bütün tr scene stufflarının toplandığı, tanıtıldığı bir merkez olabilir. Onun dışında kişisel sitelerde mutlaka olmalı.
Bu nedenle uzun zamandır güncellemediğim kişisel web sitemin içeriğinden işe yarar kısımlarını alıp kullanabilirsiniz.
http://hades6510.sitemynet.com
spaz yok galiba ortalıkta. ateş sesi gelmedi henüz. hemen kaçayım 😃
bende bazi sayilari var sanirim.
email verirsen yollarim